Spiegelen met paarden

Spiegelen met paarden

Paarden voelen feilloos aan wie je bent. Het zijn vluchtdieren die afgaan op non-verbale signalen. Ben jij iemand op wie ze kunnen vertrouwen in geval van gevaar? Ben je zelfverzekerd of juist een twijfelaar? Hoe geef jij leiding? Aan een paard is direct af te lezen of je de leiding hebt en hoe je leiding geeft.

Voor bedrijven

Bent u op zoek naar een passende invulling voor een managementtraining? 'Spiegelen met paarden' is een middag- of dagvullend programma waarbij onze paarden worden ingezet. Aan de hand van een specifiek thema, bijv: team en leiderschap ontwikkeling / zuiver communiceren / inzicht in jezelf, gaat een coach met uw team en de paarden aan de slag. In deze traininghoeft u geen paard te rijden. U krijgt eenvoudige opdrachten en blijft met beide benen op de grond. U moet er samen met het paard uitkomen. Het paard houdt u een spiegel voor.

Bent u geinteresseerd in 'spiegelen met paarden', neem dan contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie.

Voor paardencoaches

Ben je als paardencoach actief en zoek je nog een geschikte locatie in Noord-Brabant? Het is mogelijk om RidersPlaza, de paarden en de overige benodigde faciliteiten (binnen- en/of buitenbak, longeercirkel) te huren en uw eigen groepen te ontvangen op onze locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Referenties

Wij werken reeds samen met:
- Trainingscentrum Toorn
- Impact Company
- Vanbinnenenvanbuiten
- 3PK

Gedeelde passie is dubbele passie