Paard leasen

Paard of pony leasen? Dat kan!

Het bezitten en onderhouden van een pony of paard is een grote stap. Heb ik wel voldoende tijd voor een eigen paard? Kan ik het financieel allemaal opbrengen? Wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken?

Denk jij erover om de overstap te maken naar een eigen paard of pony, maar ben je nog niet helemaal zeker. Of wil gewoon nog meer leren over de training en verzorging van een eigen paard? Dan is het leasen van een paard of pony wellicht iets voor jou! Wel het plezier van het kunnen rijden / trainen, wel de mogelijkheid om deel te nemen aan wedstrijden, maar niet de eindverantwoordelijkheid voor het paard en ook geen medische kosten.

Wij bieden enkele van onze sportpaarden en –pony’s ter lease aan. Dit zijn fijne paarden met diverse gradaties in opleiding waar u zowel recreatief als wedstrijdgericht mee aan de gang kunt en mag. Er is altijd een paard dat past bij uw karakter en ambities en er zijn vele mogelijkheden. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op, wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden!

Gedeelde passie is dubbele passie