Lesgeven met stijl

Herken je dat lesgeven aan sommige lesklanten als vanzelf gaat, terwijl het je bij anderen veel meer moeite kost? Dat de ene ruiter behoefte heeft aan uitleg en achtergrondinformatie, en andere ruiters snel afgeleid of ongeduldig zijn als je iets aan het uitleggen bent?

Dit heeft meestal niets te maken met het niveau of talent van de lesklant, maar met de voorkeuren in gedrag. We hebben allemaal een voorkeursstijl, en deze heeft invloed op de manier waarop we communiceren en leren. Het heeft invloed op bijvoorbeeld onze aandachtspanne, focus en tempo. Door je eigen stijl en die van je klanten te herkennen en te weten hoe je optimaal afstemt ben je effectiever in het overbrengen van je aanwijzingen. Jouw klanten lessen met meer plezier en rendement.

Wie geeft deze training?
Esther Huisman is ontwikkelaar van Q4HorseProfile en geeft deze training. De trainingsdag is interactief en laagdrempelig: de materie is best pittig, maar ik verzeker je dat je wijzer en met een goed gevoel naar huis gaat.

In deze training “Lesgeven met Stijl” leert Esther je:
• Wat jouw natuurlijke stijl is in je lesgeven
• Hoe je de voorkeursstijl van je lesklanten kunt herkennen
• Hoe je jouw aanwijzingen kunt afstemmen op je lesklant, zodat je boodschap optimaal over komt. En jij met minder moeite en meer energie les geeft.

Na de training “Lesgeven met Stijl”:
• Heb je inzicht in je persoonlijke voorkeuren en begrijp je jouw sterkten en valkuilen tijdens je instructie en in contact met je klanten.
• Krijg je meer energie in het lesgeven, óók bij klanten die nu veel van je vragen.
• Ben je in staat om jouw communicatie af te stemmen op de behoefte van je lesklant. Waardoor je lessen effectiever worden en je klanten met meer plezier en resultaat bij jou lessen.
• Weet je wat de sterkten en valkuilen zijn van de verschillende typen lesklanten en -combinaties. Deze inzichten geven een wezenlijke toegevoegde waarde aan je instructie.

Wanneer? En wat zijn de kosten?
Op zondag 15 december geeft Esther Huisman deze training op onze stal. De training start om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. We zorgen voor een lekker lunch!

Deze training vraagt een investering van 269 euro excl. btw. Hiervoor ontvang je jouw persoonlijke HorseProfile (dit is je eigen DISC-profiel, de basis van meer inzicht in de verschillende communicatiestijlen), alle trainingsmaterialen en daarbij krijg je nog een individuele coaching-/sparringsessie (t.w.v. € 100,00) waarbij Esther dieper ingaat op jouw praktijkvoorbeelden en zaken waar je vragen over hebt. Deze sessie kun je tot 3 maanden na de training verzilveren.

Beschik je al over een HorseProfile profiel? Laat het ons weten, je ontvangt dan korting op de training.

Inschrijven voor deze training kan via https://forms.gle/hivFNY4Hxixggc8C6. Je ontvangt van ons via mail een bevestiging van je inschrijving. De training kan doorgaan bij minimaal 5 (en maximaal 10) deelnemers. Inschrijven kan tot 6 december. Na aanmelding ontvang je een code voor het invullen van de vragenlijsten voor je persoonlijke HorseProfile.

Licentiepunten
Als je ORUN instructeur bent, dan krijg je 75 licentiepunten voor het bijwonen van deze training.

Voor meer informatie kun je me natuurlijk ook bellen (0617452401) of mailen (info@staldeblokhoeve.nl); ik help je graag!

Hopelijk tot ziens op 15 december!

Groetjes Monique van Hal

Gedeelde passie is dubbele passie