Vergaderen

Vergaderen bij RidersPlaza

RidersPlaza is een unieke vergaderlocatie in een verrassende en inspirerende omgeving. De vergaderruimte ligt direct aan de indoor- en uitdoor rijpiste van Stal de Blokhoeve. Tijdens uw verblijf kunt u, in meer of mindere mate, kennis maken met de paarden. Er zijn namelijk mogelijkheden om de paarden in te zetten bij trainingen en workshops. Uiteraard kunt u het contact met de paarden ook tot een minimum beperken en gewoon genieten van de heldere, lichte en sfeervolle vergaderruimte. Na, tijdens of voor een bijeenkomst is het heerlijk om even een frisse neus te halen in het bosgebied.

RidersPlaza bestaat uit een informele ruimte met bar. En een aansluitende vergaderruimte. In deze vergaderruimte kunnen diverse opstelling gemaakt worden. RidersPlaza is geschikt voor de ontvangt van kleine en grotere groepen (maximaal 40 personen). Voor, tijdens of na het vergaderen verzorgen wij graag de door u gewenste drankjes, versnapperingen en lunches. Uiteraard bieden wij u ook tal van faciliteiten aan rondom vergaderen, zoals o.a. beamer, draadloos internet en eventueel een laptop. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

RidersPlaza is gelegen in Vught, centraal in de driehoek Den Bosch – Tilburg – Eindhoven. Onze locatie is makkelijk te bereiken via de A2 / A58. RidersPlaza ligt direct aan de N65 en tegenover de accommodatie is een busstop (zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer). Er is voldoende, gratis parkeerruimte.

Gedeelde passie is dubbele passie