Bang Bang

Info

Bang Bang (Nassau x Democraat)

BangBangLeeftijd: 8 (2006)
Geslacht: ruin
Kleur: vos
Hoogte: 1.68 mtr
Prijs: In overleg

 

 

 

 

Bang Bang is een fijn springpaard. Wordt momenteel uitgebracht in de klasse Z. Goed te rijden en prettig in de omgang. Klinisch en röntgenologisch goed gekeurd (evt herkeuring geen probleem).

Bang Bang lijkt sprekend op zijn vader Nassau. Onder ruiter Jeroen Dubbeldam presteerde Nassau jarenlang op Grand-Prix niveau. De vader van Nassau is de bekende stempelhengst Indoctro. Nassau zelf staat hoog op de fokkerij-index, dat heeft hij te danken aan zijn nakomelingen die zowel op de keuringen en in de nationale en internationale sport zeer goed presteren.

Moeder elite sportmerrie Svetlana (Democraat x Havidoff). Moeder Svetlana is een Elite sport merrie die zelf ZZ heeft gesprongen. Zij stamt af van de hengst Democraat die zowel in de springsport als in de dressuursport actief was. De moederlijn gaat via de keur preferente Lavilana terug op de hengst Havidoff.

Meer informatie over deze bloedlijn: http://www.horsetelex.nl//horses/pedigree/694105

Voor meer informatie over Bang Bang kunt u contact opnemen met Cees Maas via telefoonnummer +31622541228 of stuur een e-mail naar info@staldeblokhoeve.nl

Foto

BangBang

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto boven: Bang Bang in actie tijdens Jumping Etten-Leur 2014. Hieronder een foto van de hengst Nassau (vader Bang Bang) onder ruiter Jeroen Dubbeldam.

Jeroen_Dubbeldam_met_Nassau

 

Film

Gedeelde passie is dubbele passie