RidersPlaza

RidersPlaza: uniek, verrassend en inspirerend

Op zoek naar een vergaderlocatie die anders is dan 'normaal'? RidersPlaza biedt u een unieke vergaderruimte in Vught (regio Den Bosch - Tilburg in Noord-Brabant).

Midden in het hart van paardenbedrijf Stal de Blokhoeve heeft RidersPlaza een geheel eigen plek voor bedrijven, ondernemers en verenigingen om zich te laten inspireren door paarden, mensen en natuur. RidersPlaza bestaat uit een informele ruimte met een aansluitende vergaderruimte.

U kunt RidersPlaza afhuren en uw eigen invulling geven aan uw vergadering, clinic of bijvoorbeeld workshop. Het is ook mogelijk om samen met RidersPlaza het programma voor uw bijeenkomst te bepalen. Maak bijvoorbeeld kennis met 'spiegelen met paarden': teamcoaching op diverse thema's waarbij onze paarden worden ingezet. Hierbij werken we samen met gespecialiseerde coaches en bespreken we samen met u welke 'paardencoach' voor uw bedrijf de beste partner is. Daarnaast organiseren wij zelf op RidersPlaza regelmatig paardgerelateerde workshops en is het ook mogelijk om samen met ons een workshop-op-maat samen te stellen.

RidersPlaza is onderdeel van paardenbedrijf Stal de Blokhoeve. Op aanvraag zijn rondleidingen, clinics en/of demonstraties mogelijk.


Gedeelde passie is dubbele passie